Over ons

Ons verhaal

Wij zijn Marijke en Arnold Kappert en werken sinds we samen zijn aan onze droom; het creëren en bouwen van houten woningen die voor vele doeleinden kunnen worden gebruikt. We vullen elkaar hierbij prachtig aan. Arnold heeft jaren in de bouw gewerkt en kan alles maken van hout en Marijke heeft door haar zorgachtergrond veel kennis over (mantel)zorgwoningen. Daarnaast heeft zij zich de laatste jaren ontpopt tot een alleskunner.

Wij stellen onze opdrachtgevers centraal en ontwerpen de woningen in nauw overleg met hen. En dat doen we niet in een fancy kantoorpand, maar gewoon bij ons thuis, aan de tafel in onze houten(!) kantoorruimte. Deze no nonsens mentaliteit past bij ons als ondernemers. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen en dat past prima in een informele setting.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of brainstormen over uw wensen? Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Een woning op maat

We ontwerpen met u samen een huisje naar uw wensen.

Duurzaam bouwen

We gebruiken hout uit duurzaam beheerde bossen.

Korte doorlooptijd

Door ervaring en de projectaanpak van Kapperthuisjes.

Kappert huisjes

“De keuze voor een houten woning van Kapperthuisjes betekent een keuze voor duurzaamheid, kwaliteit, een hoogwaardige afwerking en een persoonlijke aanpak.

– Marijke en Arnold

Onze helpende handen

We doen veel samen, maar gelukkig kunnen we ook rekenen op de hulp van onderstaande mensen.

Stan

Bert

Katja

Kapperthuisjes