Kapperthuisje huren

Naast het bouwen van houten woningen en Tiny Houses, heeft Kapperthuisjes een aantal charmante huisjes in de verhuur op Camping Klein Zwitserland in Zuidwolde; een rustige, kleinschalige kind- en hond vriendelijke familie camping op de grens van Drenthe en Overijssel. Op deze camping verhuurt Marijke verschillende leuke Kapperthuisjes. De huisjes variëren van een eenvoudig huisje zonder sanitair tot een prachtig modern en volledig ingerichte houten woning voor 5 personen. Ieder huisje is omheind met een laurierhaag en heeft een heerlijke chillplek buiten met uitzicht op het bos of weiland.

Op de camping is een gezellig restaurant met een grote buitenoverkapping met lounge sets en eettafels. Doordat het helemaal uit hout is opgebouwd, hangt er een knusse en relaxte sfeer. Ook is er een klein winkeltje voor de dagelijkse boodschappen, een receptie, een zwembad met peuterbadje, een speeltuin met mini klimpark in het bos en een hondenspeeltuin met obstakels.

Wat anderen vonden

“Het huisje heeft een waterkoker, koffiezetapparaat, 3 pits kookstelletje en is verder voorzien van alle servies en kookgerei. De bedden slapen erg lekker en het huisje is handig ingericht. Midden in de natuur op een erg nette camping. Kortom, mooie plek en zeer goed (en schoon) uitgerust!”​

Niek

“We hebben een gezellige tijd gehad.
Alles was schoon en de ligging is perfect, bosrijke omgeving. Wij genoten elke ochtend en avond op het buiten terras van een heerlijk ontbijt en avondeten. Geweldige gastvrijheid en tot de volgende keer!.”​

Fam Westerneng

“Wanneer je het bos inloopt kom je verschillende wandelroutes tegen. Het huisje is eenvoudig maar erg leuk. Het terras bij het huisje is overkapt. Dit vergroot de leefruimte en je kan ook fijn buiten zitten als het regent. Slim gedaan! Er staan stoelen en een bank buiten.”

Robert

Meer informatie?


Wil je meer weten over de opties en mogelijkheden van onze houten huisjes. Of wil je meer weten over de mogelijkheden van het huren van onze huisjes? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in op onze contactpagina.

Kapperthuisjes