Voor de verhuur

Stel je eens voor: mooie kleine huisjes, omringd door de natuur, weg van de drukte van het dagelijks leven. Dit is precies waar Kapperthuisjes voor staan. Tiny houses zijn de laatste tijd enorm populair geworden, en terecht! Mensen zijn op zoek naar een ontsnapping aan de norm en willen genieten van eenvoud en vrijheid. Dit betekent dat er een grote vraag is naar unieke en gezellige accommodaties zoals onze Kapperthuisjes.

Waarom Kapperthuisjes verhuren?
  1. Grote vraag: Mensen zijn dol op tiny houses. Of het nu avontuurlijke reizigers zijn of stellen die even willen ontsnappen aan de dagelijkse sleur, de vraag naar dit type huisjes blijft groeien.
  2. Lagere Kosten: Klein betekent niet alleen schattig, het betekent ook kostenbesparingen. Tiny houses vereisen minder bouwmaterialen en ruimte, wat zich vertaalt in lagere bouw- en onderhoudskosten.
  3. Goed voor de Planeet: Als je geeft om de aarde, zal je blij zijn te horen dat tiny houses milieuvriendelijker zijn dan grote huizen. Veel mensen zijn steeds bewuster op zoek naar een groenere en duurzamere verblijfservaring.
Waarom Kapperthuisjes?

Nu vraag je je misschien af waarom je met Kapperthuisjes zou moeten samenwerken. Nou, hier is waarom:

  1. Wij Zijn de Experts: Ons team heeft de kennis en ervaring om top-notch tiny houses te ontwerpen, bouwen en beheren. Je kunt erop vertrouwen dat je investering in goede handen is.
  2. Jouw Visie, Onze Creatie: We begrijpen dat elk stukje land en elke locatie uniek is. Daarom werken we samen met jou om ervoor te zorgen dat je tiny house perfect past bij de omgeving en de doelgroep.
  3. Ontspan en Geniet: Wij nemen niet alleen het ontwerp en de bouw voor onze rekening, maar ook het volledige beheer van je tiny house. Leun achterover en zie hoe je investering voor jou werkt.
  4. Groen is Geweldig: We houden van duurzaamheid en zorgen ervoor dat onze tiny houses milieuvriendelijk zijn. Dit trekt bewuste huurders aan en helpt jou om een positieve naam op te bouwen.

Klaar om de wereld van Kapperthuisjes-verhuur te betreden? Bij Kapperthuisjes staan we klaar om je te helpen bij elke stap. Laten we samenwerken en iets geweldigs bouwen. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we aan de slag gaan!

Zij gingen je voor

“Sinds eind 2022 zijn wij een samenwerking aangegaan met www.kapperthuisjes.nl . Volgens een beproefd bouwconcept hebben zij 3 schitterende tiny houses gebouwd en geplaatst en 3 werkelijk schattige trekkershuisjes De populariteit van deze huisjes bij onze gasten is groot. Het is steeds weer een genot om de gasten te zien chillen op de veranda’s van de tiny houses. Of om de gasten relaxed buiten te zien koken voor hun trekkershuisjes in het bos. Wij spreken alle gasten van de www.kapperthuis.nl bijna dagelijks en de tevredenheid over de huisjes is heel groot. Voor ons als www.campingkleinzwitserland.nl is de tevredenheid van de gasten uitermate belangrijk. Vandaar dat we blij zijn met de positieve reviews van gasten op https://www.zoover.nl/nederland/drenthe/zuidwolde/klein-zwitserland/camping . Waar gasten, naast het park zelf, blij mee zijn: de kwaliteit van de bedden, de gezellige inrichting, de warme uitstraling, de ruime badkamers en de volledige inrichting. www.kapperthuisjes.nl is voor ons niet alleen een betrouwbare partner maar vooral een huisjes concept wat mensen doet glimlachen! Één nadeel van dit alles…wees er snel als je wilt boeken want de huisjes zijn zéér gewild! 😉”

Camping Klein Zwitserland

Meer informatie?

Wil je meer weten over de opties en mogelijkheden van onze houten huisjes. Of wil je meer weten over de mogelijkheden van het huren van onze huisjes? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in op onze contactpagina

Kapperthuisjes