Mantelzorgwoning

De stap van de eigen woning naar een verzorgingstehuis of aanleunwoning is groot. Bovendien is er vaak sprake van lange wachttijden. Een mantelzorgwoning, vaak op eigen terrein of dat van de kinderen, is dan een prachtige oplossing. Daarmee kunt u nog lange tijd zelfstandig en in uw vertrouwde omgeving blijven wonen √©n zijn er mensen in de buurt om te helpen als dat nodig is.  

Kapperthuisjes ontwerpt en realiseert speciale houten woningen voor mantelzorg. Marijke heeft veel ervaring in de zorg en deze kennis is enorm waardevol om de meest optimale mantelzorgwoning samen te stellen die aan alle eisen voldoet.

We bespreken samen uw wensen zoals het formaat, de situatie ter plaatse, levertijd en afwerking. Daarna gaan we aan de slag voor u met een tekening, een kosteninschatting en bezoeken de locatie zodat we exact weten waar we rekening mee dienen te houden.

Een mantelzorgwoning is vergunningsvrij indien aan de algemene voorwaarden voor bijbehorende bouwwerken wordt voldaan. U vindt deze voorwaarden en allerlei andere tips op de website van MantelzorgNL.

Meer informatie?


Wil je meer weten over de opties en mogelijkheden van onze houten huisjes. Of wil je meer weten over de mogelijkheden van het huren van onze huisje? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in op onze contactpagina.

Kapperthuisjes