De vorige keer las je in een korte versie de bouw van onze 1e huisjes en dat ze mochten staan voor de verhuur op een camping vlakbij ons. Onze Tiny Kapperthuisjes zijn ideaal voor een weekendje weg of gewoon voor je hele vakantie.

Onze Tiny huisjes werden vervoerd met de tractor een hele happening was dit wat een bekijks onderweg echt leuk😊

Weekendje weg in een Kapperthuisje

Toen ze eindelijk op de plek stonden ingericht en wel kon de verhuur beginnen.! Website in de lucht yessss helemaal happy en zat er helemaal klaar voor… kom maar op mensen en geniet van onze mooie Tiny Kapperthuisjes in de natuur.

Elk half uur keek ik en keek ik geen boeking geen mail aanvraag waarom niet?? “Marijke, kreeg ik te horen, heb geduld ze staan nog maar een uur op zn plek” Oja is ook zo geduld (niet mijn sterkste punt). De huisjes hadden gewoon al vol moeten zitten klaar!

Marijke over een weekendje weg in een Tiny huisje

Weekendje weg in Nederland

De volgende dag nog niks ….o, ja geduld was het he! 2 weken later nog niks…hoe kan dit nou dan?? Toen kwam ik er achter van wie weet nou dat ik onze site Kapperthuisjes.nl had genoemd?? Na wat gegoogle en verhalen van mensen, vlogen er woorden om mijn oren als seo … seo wattes??

Geen flauw idee en weet het nog niet precies al weet ik inmiddels dat er dus woorden herhaald moeten worden zodat ik hoger in google terecht kom. Google doet alles voor je dan😊 Maar goed dat weet ik allemaal ook niet, dus werd iemand ervoor inhuren die daar verstand van heeft. En onder tussen moest ik zelf ook wat doen…

Social media en boekingssite’s

Heel heel veel netwerken je laten zien continu jezelf laten zien. Facebook aanpassen geen privé meer maar voor groot deel werd dit omgeturnd naar Kapperthuisjes met een tikkie privé er tussendoor.

Mensen vinden het ook erg leuk om te zien wie jij bent. Instagram aan maken … wat een gedoe zeg hoe werkt dit allemaal dan? Gelukkig heb ik 2 meiden in huis die dit allemaal weten (inmiddels weet ik lekker meer over insta dan hun). Nu plaats ik elke dag iets op facebook en Instagram (volg je mij ook al op www.instagram.com//kapperthuisjes?

Airbnb kwam ik tegen wat handig zeg zulke sites , die zijn zeker weten speciaal voor mij uitgevonden. Je betaald een commissie aan ze maar daar krijg je best veel voor terug. Huisjes aangemeld ik weet nog dat dit op het feestje was van mijn dochter 30 juni prachtig weer tuin vol feestende jeugd😊
De volgende dag werd ik wakker en had 10 jaaaa maar liefst 10 boekingen voor een weekendje weg of vakantie in een Tiny huisje. Jeetje wat was ik de godganse dag in mijn nopjes.

Zwarte Water Tiny huisje

Weekendje weg in eigen land

Via instagram en facebook kwamen er plotseling boekingen binnen. Echt leuk.
Netwerken helpt!!! Het kost je alleen erg veel tijd. Nu na 3 seizoenen verhuur ben ik nog steeds zoekende in het wereldje netwerken. Je leert steeds meer en meer wat een uitdagingen kom je tegen op social media, dit moet je wel echt liggen en leuk vinden anders werkt het niet en verhuur je ook echt niks.

Maar verdien je nu ook echt aan verhuren??

Hier volgende keer meer over😊

Veel liefs Marijke.