In de omgeving:

In de buurt zijn tal van uitgaansmogelijkheden voor jong en oud. Behalve de speelmogelijkheden op de camping zelf zijn dat o.a

In en rond waterplas Zwarte Dennen in de boswachterij Staphorst kun je heerlijk spelen en spartelen. De zandstrandjes zijn geschikt voor de allerkleinsten en op de kinderspeelplaats kunnen kids zich ook buiten het water vermaken. Op de ligweide is het heerlijk zonnen of picknicken. Bij de kiosk kun je een hapje en drankje kopen en er zijn ook toiletten.

Het Heuveltjesbosbad is mooi gelegen in het Reestdal. Door de gunstige ligging tussen de bomen, is het bij een beetje zon al goed vertoeven op het zwembad. Het Heuveltjesbosbad is in 2013 en 2015 uitgeroepen tot het “Mooiste openluchtbad van Nederland”.

Maak kennis met het Reestdal Combineer een bezoek aan De Lokkerij met een bezoek aan de beeldentuin van De Havixhorst of aan Museum Staphorst of maak een wandeling of fietstocht door het Reestdal!

Gezellige dag uit met het hele gezin. 30 attracties, shows en parades! Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in dertig spannende attracties.Atractie park Ponypark Slagharen.

Het nationale park van Drenthe telt drie bijzondere hunebedden. Het twee na grootste hunebed van Nederland vind je in Havelte. Deze ligt, samen met een kleinere, aan de voet van de Havelterberg. Ontdek samen met de kids de rijke geschiedenis over deze hunebedden door een bezoek te brengen aan het Holtingerveld in Havelte. Tip! na het bezoeken van de Hunbedden kan je lekker bijkomen bij Theehuis ’t Hunebed! Met en mega grote (natuur)speeltuin(gratis entree).

Ellertenbrammert Bezoek ons openluchtmuseum Ellert en Brammert in Schoonoord Drenthe eens en zet de tijd even voor een eeuw terug. U vindt o.a. plaggenhutten, boerderijen …

Onderstaand een link naar nog veel meer leuke uitjes.

Afbeeldingsresultaat voor rebound zwolle

Kinderen kunnen zich urenlang vermaken in het Reestdal. Lekker actief bezig zijn en plezier hebben, het maakt ze niet uit welk weer het is. https://www.touristinfohetreestdal.nl/bekijken-doen/met-kinderen/ leuke link naar een flink aantal uitstapjes om te doen met kinderen of groepsuitjes.

https://optisport.nl/locaties/krazykangaroozwolle