Welkom op onze 1e blog over Tiny vakantiehuisjes bouwen. Dit is nieuw voor mij, Marijke. Veel zal ik er dus nog niet van bakken maar geeft niks dit komt vanzelf wel 😉

Tiny vakantiehuisjes bouwen

Wij zijn Arnold en Marijke. 

Ik, Marijke had al jaren de wens om Tiny huisjes te verhuren. Dit was er nooit van gekomen totdat ik bij Arnold terecht kwam in zijn leven. Hij riep leuk prima hier heb je werkschoenen, een hamer en een zaag…..uuuuu okeee en nu?? Ja!! Wat dacht je van meehelpen jij wil toch wat?? Ja, okee klopt! Alleen hoe? Ik kan dat niet hoor. Geeft niks ga ik je leren zei Arnold. Prima, nog verliefd en wel op elkaar dus dat moet goed komen … toch???! Wie doet ons wat.

Gezellig hoor samen aan de knutsel kusje hier kusje daar 😉 Niet dus! Werd werken en serieus werken ook.

Plattegronden tekenen voor Tiny huisjes

Dit begon al met wat wil je, hoe wil je het, en daarna nou dat gaan we dus niet doen…keer op keer werden mn ideeën van tafel geveegd. En Arnold maar weg strepen en dingen veranderen, dit net zo lang totdat we er samen mee eens waren. Er moesten serieuze plattegronden, bouwtekeningen, komen van mijn dromen, mijn Tiny huisjes. Niks klussen maar Tiny vakantiehuisjes bouwen!

We kunnen aan het werk: Samen onze Tiny natuurhuisje bouwen!

Werk in uitvoering

Lading hout besteld en dat lag daar maar en ik keek er naar en dacht moet dit echt wat worden?? HOE DAN? Gelukkig had ik al wel wat ervaring na de verbouwing van onze woning, maar dit was toch wat anders. Hier ga ik in investeren geld mee verdienen (dit komt later terug in een nieuwe blog geld verdienen gaat dit wel zo makkelijk?)

Ik deed maar wat Arnold mij opdroeg en wilde reuze mijn best doen wat soms enorm tegenviel. Maar dat liet ik niet zien … geen zwakte, door timmeren. En onder tussen gingen mn hersens op volle toeren want er moest natuurlijk ook een website komen en een naam… een naam hoe verzin je die nu weer dan? Ooooo auwwwww vingers blauw moest ik maar opletten en niet denken aan andere dingen met een hamer in handen. Maar de naam had ik wel Kapperthuisjes 😉 

Na een aantal weken doortimmeren, zagen zwoegen en zweten en soms een klein beetje gevloek op elkaar stond ons huisje in de tuin (en dit allemaal naast onze huidige werkzaamheden).

Tiny vakantiehuisjes verhuren

Maar nu dan? Het huisje moet nu ergens staan natuurlijk, kan moeilijk de boel verhuren op onze dam. Dus wij belden een camping vlak in de buurt met de vraag of ons Tiny Kapperthuisje hier mag staan. Na een gesprek met de eigenaar gingen we een rondje doen over de camping en liet hij een aantal plekken zien. Uiteindelijk vonden we een hele mooie geschikte plek waar niet 1 maar wel 2 huisjes konden staan.!! 2??? Ja 2 ! Na ja tuuurlijk er kan er nog wel 1 bij hartstikke leuk.

Prachtig 2 huisjes in ons bezit zelf gemaakt… Wat zijn we trots en blij. Op naar de camping achter de tractor vervoerd😊 En daar stonden ze dan op hun plek. En nu?? Verhuren maar hoe dan? (dit lees je in een volgend blog).

Veel liefs Marijke

En pst…. Die kusjes hier en daar waren er gelukkig ook wel tussendoor