CAMPING | OMGEVING & TIPS

CAMPING DE VOSSENBURCHT IN IJHORST & CAMPING DE NOORDE IN ZWARTSLUIS

Camping de Vossenburcht in IJhorst 

Camping de Vossenburcht in IJhorst is een familie camping. Beide huisjes staan achterin, waardoor je zo het bos in loopt waar veel heide en vennetjes zijn. Er is een zwemvijver in de buurt. Op de camping zelf zijn een zwembad, een paar speeltuintjes met springkussens en leuke animatie voor kinderen tot 18 jaar.

Uitgaansmogelijkheden:

N

OMGEVING...

Verscholen in de bossen kun je heerlijk genieten van uitgebreide wandelingen, lekker ravotten met de mountainbike of zwemmen met de kinderen. In en rond waterplas Zwarte Dennen in de De Boswachterij Staphorst kun je heerlijk spelen en spartelen. Het Heuveltjesbosbad is mooi gelegen in het Reestdal. Door de gunstige ligging tussen de bomen, is het bij een beetje zon al goed vertoeven. 

N

RESTAURANTS...

De horeca van deze camping voorziet in een sfeervolle bar,  een gezellig ‘petit’ restaurant en een snackbar.
Restaurant Mulino

Eetcafe het Vergulde Ros

N

ADRESGEGEVENS...

Bezoensweg 5, 7935 PT IJhorst

Camping de Noorde in Zwartsluis

Camping de Noorde is een kleine boeren camping met 12 sta plaatsen. Het is  ook mogelijk om camper plaatsen te huren. Onze Tiny Kappert huisjes “de Sluus’ en “Zwarte Water” staan aan de rand van een weiland onder een aantal perenbomen. Je kunt hier heerlijk genieten van het prachtige uitzicht.

Uitgaansmogelijkheden:

N

OMGEVING...

De camping ligt centraal gelegen in de gemeente Zwartewaterland, vanuit hier kun je onder andere  de steden Zwartsluis, Genemuiden, Hasselt, Vollenhove, Kampen en Giethoorn bezoeken. De camping ligt aan diverse fiets en wandel routes. Knooppunt 83 ligt aan de rotonde voor de camping. De Zuiderzee  en Rietland route lopen hier onder andere langs. Het Christoffelpad en Jabikspaad lopen voor de camping langs.

N

ADRESGEGEVENS...

Oppen Swolle 25, 8064 PZ Zwartsluis