WELKOM BIJ KAPPERT HUISJES

Wij zijn Arnold Kappert & Marijke Kappert – de Vries

Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt:
Tiny Huisjes bouwen en inrichten!

Zo kwamen we op het idee om huisjes te gaan verhuren op camping “de Vossenburcht”. Een leuke gezellige familie camping in het mooie landelijke IJhorst. Vlakbij is park De Zwarte Dennen en een heerlijk bos met prachtige heidevelden. Heden verhuren wij ook huisjes op camping “de Noorde” in Zwartsluis.

Op de pagina “Te koop” kun je meer informatie vinden over de tiny huisjes die door ons ontworpen en gemaakt zijn. Ook bouwen wij in opdracht.

Waar wij blij van worden? Vrolijke en gezellige huisjes met elk hun eigen stijl. Wij hopen dat iedereen die gezellig vakantie komt vieren net zoveel plezier zal ervaren als wij dat doen bij het zien en bouwen van onze Kappert Huisjes. 

Voor meer informatie en/of vragen zijn wij bereikbaar via e-mail: kapperthuisjes@outlook.com en telefonisch op de volgende   nummers Marijke Kappert – de Vries 06-23775590 (ook via WhatsApp) en Arnold Kappert 0522-443388.

 

ONS VERHAAL

Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt. 
Tiny Huisjes bouwen en inrichten!

Arnold heeft een eigen bouwbedrijf “Bouwbedrijf/Aannemer AT Kappert” en is gek op werken met hout.  Ik (Marijke) werk in de thuiszorg en houdt ervan Arnold mee te helpen met het bouwen van de huisjes. Hij heeft mij de afgelopen jaren veel geleerd.

Het is altijd mijn wens geweest  om een aantal Chalets te bezitten, maar het kwam er nooit van tot ik Arnold tegen kwam en hij het ook helemaal zag zitten!

 

Geen chalets, maar zelf iets bedenken en gaan bouwen. Onze Kappert Huisjes worden gebouwd als Tiny House met het gevoel toch ruimte te hebben als je erin op vakantie bent. 

Wij geloven in het Tiny wonen concept.
Er is veel woningnood en de huizen prijzen stijgen. Er is genoeg grond, ideaal dus om Tiny te gaan wonen.

Wij werken samen…

Marijke en Arnold Kappert

Kappert Huisjes

Z

Duurzaam

Z

Innovatief

Z

Betaalbaar

Ben jij klaar voor jouw Tiny Adventure?