De camping

Onze Kappert Huisjes zijn geplaatst op de camping Vossenburcht gelegen in het prachtige Reestdal in Ijhorst. IJhorst is gelegen in het Reestdalgebied op de grens van Overijssel en Drenthe en telt 1.500 inwoners (2019). Onze Kappert huisjes staan op een leuke gezellige familie camping te huur, er mag gebruik gemaakt worden van de voorzieningen op deze leuke camping o.a zwembad, speeltuin. Dit zit bij onze huur inbegrepen, onze huisjes staan verder los van de camping zelf. Onder kop Welkom en wie zijn wij staan onze telefoonnummers.

Camping voorzieningen

Tijdens het hoogseizoen kunnen onze jonge gasten op de camping knutselen bij de kidsclub, meedoen aan sport en spel, genieten van de theatervoorstelling die Loek & Lot iedere avond opvoeren of meedansen in de minidisco. Er zal een goedgevuld programma met activiteiten voor kinderen tussen 3 en 13 jaar worden samengesteld door Top Recreatie. Daarnaast worden er nog leuke activiteiten door de camping zelf georganiseerd zoals een Foodtruckfestival, de wekelijkse bingo en uitjes met de huifkar.

De horeca van Familiecamping de Vossenburcht voorziet in een snackbar, een sfeervolle bar en een gezellig ‘petit’ restaurant. Deze biedt een smakelijke, betaalbare en veelzijdige kaart met plates en uitgebreide menu’s. Hier kunt u tevens terecht voor uitstekende afhaalmaaltijden.

In het hoogseizoen hebben zijn er de volgende mogelijkheden:

Pannenkoeken/pizza op maandag Buffetavond op woensdag Vrijdagmiddagborrel Zaterdag live muziek (na een bepaald tijdstip)

Voor nog meer impressie van de camping waar onze Kappert huisjes staan zie: www.devossenburcht.nl