Te koop


Droomt u ervan om een Tiny house te bouwen? Een volwaardig huis van maximaal 50 m² met alles binnen handbereik? Arnold en Marijke maakt uw Tiny house op maat, op basis van eigen ontwerp. Duurzaam, innovatief en betaalbaar.

Een

Tiny house laten bouwen door Arnold en Marijke
Indien u een Tiny house laat bouwen bij ons, bepaalt u zelf hoe uw huis er uit komt te zien. De opbouw van onze Tiny house is traditionele houtskeletbouw. Het huis staat op een chassis op wielen, wat in de meeste gevallen wordt ingegraven zodat dit niet meer zichtbaar is. Het voordeel van een chassis op wielen is dat u uw Tiny house eenvoudig kunt verplaatsen indien nodig.

Ook de gevelbekleding bepaalt u zelf. Gaat u voor het onderhoudsvrije kunststof of een mooie houtsoort? De mogelijkheden bij Arnold en Marijke zijn eindeloos.
Wij helpen u graag bij het realiseren van een eigen Tiny house in Nederland eventueel naar het buitenland. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden wat betreft een Tiny house bouwen.

Bestaande huisjes kopen naar onze eigen ideeën is mogelijk. Momenteel hebben wij meerdere huisjes te koop staan. Prijs is vanaf €17.000 excl BTW.

Chalet:

U kunt bij ons terecht voor het op maat laten bouwen van een Tiny house tot aan prachtige luxe chalets.

Reestdalhuisje te koop:€24,000.